söndag 2 december 2007

Now I think youre ready for the journey

I morse vaknade jag med en känsla av välbehag som direkt gick att härföra till Death Proof. Nu idag har jag sett BILJAKTEN ytterligare fyra gånger så att jag liksom står mig ett tag, för jag antar att Christian inte vill att jag konfiskerar hans film i eviga tider.

För övrigt har jag tittat på sändningarna från Stockholm Horse Show, framför allt var det världscupfinalen i dressyr som lockade mig. Alla deltagare som blev intervjuade sa ungefär samma sak, de tyckte det var jättejätteroligt att vara i Globen och de var otroligt nöjda med sin och hästens prestation. Och så var det någon liten miss som kändes lite onödig, men de var ändå glada, så glada, och framför allt var det så roligt att rida i Globen, det spelade ingen roll att det var för sjuttiotredje gången, det var ändå alltid lika roligt, och vad nöjda de var och vilka fina hästar de hade. 
Det var ett otroligt ödmjukt och vackert sinnelag som visades upp för publiken, inte alls som det går till i till exempel ponnyallsvenskan division 2, där föräldrar och tränare är färdiga att slita såväl domare som medtävlande i stycken så fort någonting går dem emot. Det är dramatik på mycket hög nivå som jag eventuellt återkommer till en annan dag.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar