tisdag 4 december 2007

Ett lönsamt extraknäck...kanske

Jag har fått ett mail från en man som heter Ola. Så här skriver han:

EN SPORT-BH BEHÖVER INTE VARA DYR
Jag heter Ola och tränar dam- och tjejlag i fotboll (Ockelbo).

Tjejerna har klagat länge på att det är så dyrt med sport-bhn så därför kommer jag med en bra nyhet.

Ett trepack sport-bh för bara 150 :-

I varje kartong ligger det en röd, svart och vit och dom finns i storlekarna XS - XL. Det är mycket bra kvalitet (bomull/elastane) och tjejerna i laget har testat och tycker dom är mycket bra. 

Om Ni är intresserad, hör av Er till mig. 
Ha de bra.
 

Hur har denna Ola fått tag i min mail? Och varför vill han att just jag ska få detta erbjudande om att köpa noname-sport-bh:ar till vrakpris? Och är det bara jag som tycker det är lite märkligt att "tjejerna i laget" vänder sig till honom med sina klagorop över hur dyrt det är med sport-bh, det finns väl inget en karl skiter mer i? 

Men kanske står Ockelbo FF och vacklar på ruinens brant och är helt beroende av damlagets insatser för att inte halka ner i förnedringsträsket Korpen, och så säger tjejerna att de absolut inte kan träna mer för de har inte har råd med nya sport-bh:ar, så de sega gubbarna i styrelsen drar lott om vem som ska ta tag i detta problem och det är Ola som får den äran och han försäkrar att han nog ska kunna bistå tjejerna med lite hjälp. Och så utnyttjar han suspekta kontakter i länder där tekoindustrin blomstrar och beställer hem grossvis med sport-bh:ar i glada färger och myser när han tänker på hur glada "tjejerna i laget" ska bli nu. Fast man kan inte påstå att de blir direkt överlyckliga när de packar upp varsitt trepack av sladdriga bysthållare från Malaysia, de hade föredragit ett ekonomiskt bidrag till en bra sport-bh från Casall. Typiskt karlar, väser de till varandra mellan ruscherna på plan, och det slutar med att hela damlaget går ur Ockelbo FF och Ola får sparken och nu sitter han där med hela materialförrådet fullt av sport-bh:ar och vet inte riktigt vad han ska ta sig till. Men sonen, Ola junior, som just har praoat på adlibris, vet råd. Han hackar sig flinkt in i adlibris' kundregister och lånar några mailadresser och föreslår att Ola ska "sälja skiten på postorder". Och det är det han försöker göra just nu, men sorry Ola, jag föredrar kvalitet på mina sport-bh:ar.  

Jag tror att det i stort sett kan ha gått till ungefär så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar