onsdag 5 december 2007

Kontaktannonser

Idag gav Stefan mig en Sydsvenskan med kontaktannonser i. Kanske är han trött på mitt gnäll om Det Sociala Experimentet och vill att jag ska vidga mina vyer. Så nu har jag gjort det.

Annons I:
Jag är en sprallig tjej, 34 år, som söker en man att dela mitt liv med. Mina intr. är min hund, mina barn, laga en god bit mat m m. Varför inte ha någon att krypa ner i soffan med en regnig dag, när regnet öser ner?

Är det bara jag som tycker "sprallig" är ett fjantigt ord att använda om vuxna människor? Och om man nu bara har några få rader att formulera sig på, så att man till och med känner att man måste förkorta ordet "intressen", måste man då nödvändigtvis påpeka att regnet öser ner när det är en regnig dag?


Annons II:

Skeppare sökes. Attraktiv, naturlig, ungdomlig, sensuell kvinna, 50+, akademiker, önskar lära mer om segling tillsammans med mogen, ömsint, vital, icke-rökande man. 

Kapten Haddock röker, och det gör även gubben på den där tavlan som föreställer en vresig sjöman med pipa och sydväst. Ge upp. Ta skepparexamen hos ABF, för guds skull.

Annons III:

Kille, 52 år, ungdomlig, snäll, trevlig och med ordnad ekonomi söker en kvinna från Asien, med ordnad bakgrund, ej lyckosökare.

Menas: Kom hit och bli min kombinerade älskarinna/hushållsslavinna och förvänta dig ingenting i gengäld.

Annons IV:

Jag är en 23-årig kille, som söker en söt och vacker 24-årig kvinna. Du gillar mysiga hemmakvällar och långpromenader. 

Men varför måste hon vara EXAKT ETT ÅR ÄLDRE än han? Det här är en seriemördare med konstiga motiv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar