söndag 1 januari 2012

Nyårsdagen

Årets första inlägg! Vet inte riktigt vad jag ska rapportera nu när jag har läst på Facebook om alla andras formidabla nyårsfiranden. Vi slappade mest i soffan och smälte en god middag, som vilken lördagskväll som helst med andra ord. Fast inklusive bubbel, som vi korkade upp redan vid 21-tiden för att vara på den säkra sidan att hinna med att dricka ur allt. Så tittade vi på filmen Cole Miner's Daughter om Loretta Lynn. Inte sådär jätteglassigt, men vem orkar med jätteglassiga nyårsfiranden längre?

Vid tolvslaget bröt helvetet löst, jag hatar verkligen fyrverkerier. Tycker det är sjukt onödigt och om jag fick bestämma så skulle smällare kosta minst 50 000 kronor styck, så att bara ett ytterst fåtal rika djävlar hade råd att förpesta miljön och tillvaron för övriga människor och djur. Fast då hade väl folk börjat försöka tillverka egna bomber istället, så det hade kanske blivit etter värre.
Remus, tax med rätt att döda, var dock så trött efter att ha spårat upp prinskorvar som hans ondskefulla matte så finurligt hade gömt överallt i trädgården, så han sov sig igenom hela tolvslaget. Sedan vaknade han till liv för att kasta anklagande blickar omkring sig när han upptäckte att matskålen var tom. Sån är han.

Igår var det minusgrader, idag är det fem plus och regn. Har jag sagt det förut, jag älskar gröna vintrar lika mycket som jag hatar snö. God fortsättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar