söndag 15 januari 2012

ÅH NEJ/HURRA, Sverige-Makedonien 26-26

Men åååh, vilken svettig och jobbig EM-premiär det blev mot de där eländiga makedonierna, härifrån soffan alltså, fast jag utgår från att det kanske även är lite jobbigt och svettigt på planen också. Men här i tv-soffan är man ju fullkomligt maktlös. Hatar att se makedonier som precis har gjort mål och skrattar så att man ser ända in till visdomständerna på dom. Hatar den där djävla Balkanpubliken som gapar och väsnas och visslar och kastar grejer så fort Sverige nuddar bollen, kan de inte skärpa sig, sådär håller ju inte vi på. Hatar tanken på att Sverige ska förlora mot såna svin. Nu gjorde de ju lyckligtvis inte det utan det blev oavgjort efter att Sverige legat under stora delar av första halvlek, men sedan segade sig upp till lika i halvtid och ledde med tre mål när det var åtta minuter kvar. Men fyra minuter senare hade de där förbannade makedonierna jagat ikapp och sedan var det nagelbitardrama till slutsignalen.

Jag gillar Robert & Claes, tycker de är jättebra kommentatorer, men SNÄLLA, kan ni inte sluta med kommentarer i stil med: Tänk om Ekberg hade satt den straffen istället för att skjuta i stolpen...Tänk om Sjöstrand hade räddat den där bollen...Tänk om Doder inte skjutit i stolpen...Tänk om vi hade haft Fredrik Petersen inne på plan! Ja, och tänk om alla i Makedonien drabbades av kollektivt hjärnsläpp och började dansa fågeldansen i varje anfall istället för att plöja in mål efter mål? Det vore väl hemskt trevligt och om inte om vore, MEN NU ÄR DET SOM DET ÄR.



Nu sitter jag här och har fortfarande PULS fastän matchen är slut. Det kan inte vara nyttigt med så här mycket adrenalinproduktion. Helst vill jag att Sverige ska leda med minst sex-sju mål hela tiden så att man bara kan njuta. Tänk på det i fortsättningen, Sverige! Nu är det i alla fall en dags vila, sedan väntar match mot Tjeckien på tisdag. PUH.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar