lördag 7 januari 2012

Jönssonligan

Tycker det är sjukt dåligt på tv för närvarande, och det säger jag inte bara för att vi missade På spåret igår och kom på precis just NU att det var Stjärnorna på slottet och då kan man/jag ju lika gärna se det på svt play sen. Men i övrigt! Är inte jul den tiden som man ska grotta ner sig i tv-soffan och bara slötitta på allt möjligt crap, fast bra förstås? Den här julen har vi typ sett alla delarna av Sällskapsresan. Och dom har man ju aldrig sett förut eller så.

Innan idag kom min man med ett: Du, ikväll är det första delen av Jönssonligan. Jag måste erkänna, jag har aldrig sett någon Jönssonliga-film alls. Och det är uppenbarligen en stor brist i min allmänbildning, anser min man. Nu har det visats cirka hundra Jönssonliga-filmer i jul, men jag har alltid bläddrat förbi dom för det finns inget speciellt i dom som lockar mig, snarare tvärtom. Men ikväll är det tydligen då THE ULTIMATE ORIGINAL SHIT och den måste jag tydligen se, för att fylla upp ett hål som jag inte ens visste att jag hade. I min allmänbildning då alltså.

Men alltså...Jönssonligan? Är inte det hemskt B? Töntigt, rentav? Steget till buskis känns inte alls avlägset, och buskis är ungefär det värsta jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar