tisdag 17 januari 2012

Idrottsgalan pt 2

Men JAAAA, Rolf-Göran fick Jerringpriset på Idrottsgalan igår! (Här fick jag googla, visste inte vad det var, men för er som inte heller vet vad det är så är det Radiosportens pris för framgångsrika sportpresentationer, och det är svenska folket som röstar fram vinnaren). Äntligen!

Men kvällstidningar är ju roliga. Aftonbladets Marcus Leifby "misstänkte att Ridsportförbundet hade jobbat hårt för detta", hur bitter och missunnsam får man egentligen vara? Ridsport är den andra eller tredje största sporten i Sverige, sett till antalet utövare, det är väl inte särskilt konstigt att "folket" tycker att Rolf-Görans EM-guld ska premieras. Och landslagen för de andra två stora sporterna, fotboll och ishockey, har inte precis kommit seglande i ett skepp som är lastat med guldmedaljer.

Expressen intervjuade Rolf-Göran, och avrundar artikeln med ett Senare på kvällen, vid midnatt, träffade SportExpressen.se Bengtsson igen, utanför Globen. Dressyrstjärnan valde då att blicka framåt mot nästa sommar och OS i London.– Det är OS som är det stora målet, vi går för segern!  Man bara...eeeh, det är ju vakna killar där på SportExpressen.se som inte ens kan skilja mellan hoppning och dressyr. Ni ska kanske ligga hemma i era sängar och sova vid midnatt istället för att ränna omkring vid Globen. Rolf-Göran Bengtsson=hoppning. Jan Brink=dressyr. (MED FLERA, ska förstås tilläggas, det finns många som är bra och som kan hävda sig i världseliten i båda grenarna). Gör om, gör rätt.

Men såna petitesser kan man ju nästan inte reta sig på alls. Eller jo, klart man kan. Man kan åtminstone blogga lite om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar