måndag 30 januari 2012

I familjens sköte

Idag när jag var på väg hem efter ett spinningpass på Familjegymmet, så klev det in en karl och tjoade till en kvinna: Jag ska hälsa från din man, jag pratade precis med honom. Han har det jättebra i fjällen, bara sex grader kallt och perfekt före. Han saknade inget utom dig!
Så nu vet vi det, liksom. Sedan berättade samma karl för alla som ville veta att han hade varit i Kina och köpt ett par progressiva glasögon för bara 300 kronor, och man fick dom efter bara en timme! Jag hade lust att fråga hur länge de höll, två timmar kanske?, men det kändes elakt att lägga sordin på den uppsluppna stämningen som uppstår när en riking har gjort ett riktigt kap, så jag hasade ut till min älskade Volvo 740 som stod och skämdes bland BMW-SUV:arna och susade hemåt istället.

På ett gym är det alltid smockat med folk efter nyår när alla ska sätta igång och förverkliga sina helt orealistiska nyårslöften om viktminskning och sundare liv. Det är lite jobbigt att det är knökfullt på alla pass, men det brukar tunnas ut i leden någon gång i mitten av februari och sedan är det som vanligt igen.
Vad som är lite roligt är dock att folk kan köra varv efter varv  på parkeringen utanför gymmet för att kunna sno åt sig de platser som är närmast entrén. Som om man skulle falla död ner om man var tvungen att gå 50 meter extra när man ska in och bränna fett. SMART!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar