lördag 7 januari 2012

Barnvakt rond 2

Adrian somnade strax efter åtta igår kväll och vaknade kvart över nio i morse. Inte illa får man ju säga, tyvärr har jag själv sovit som en kratta och känner mig helt orkeslös.

Saker jag låg och funderade på i natt:
1. Att min syrra fyller 45 i år. 45 låter...jättegammalt. Och hon är bara ett år äldre än jag. Snart är jag jättegammal.
2. Min löpträning. Som har legat i träda ända sedan 2009 då min DJÄVLA fot började bråka och strejka och inte ville vara med. Nu är fothelvetet - peppar peppar - okej, så nu ska jag igång igen är det tänkt. Min önskan är att komma tillbaks till 2008 års nivå, då var jag i toppform. Enligt företagshälsovården är jag fortfarande i toppform när det handlar om att cykla på motionscykel (som deras konditionstest går ut på), men det är enligt mig inte samma sak. Fast jag vet att det går rätt fort att komma tillbaks till hyfsad form. Fem löprundor och sedan är man på banan igen. TYVÄRR är det fem asjobbiga löprundor från helvetets innersta krets, vilket gör att jag lite drar mig för att börja. Men jag har i alla fall letat rätt på mina Saucony som har legat i garderoben och skämts sedan cirka 2009. Tagit fram dom, tittat på dom. Tänkt att KOM IGEN NU FÖR FAAAN!
3. Min nya frisyr, som inte alls sköter sig själv på det sätt jag är van att mitt hår gör. Måste åtgärdas, men hur? "Produkter" är inget alternativ.
4. Random problem.

Men Adrian är i alla fall pigg och glad som en lärka. Nu har jag bakat kanelbullar. Det är inte samma sak som att löpträna, men det är saker som en mormor gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar