torsdag 5 januari 2012

Addicts

Sitter och slökollar på ett program på TV4 som handlar om folk som har konstiga beroenden. Det är i Amerika förstås, där är ju folk helt galna. En är beroende av att äta toalettpapper, en annan är beroende av att sova med sin hårtork. Igångsatt, ska väl kanske tilläggas, hennes elräkning var på 3000 dollar per år. Bara det vore ju skäl nog att omyndigförklara henne, kan man ju tycka.

Jag är ensam hemma, ja inte helt och hållet utan i sällskap av två snarkande hundar. Min man har åkt till Malmö för att se en utställning om psykedeliska 60-talsaffischer som jag kände att jag kunde leva vidare utan att ha sett.  Psykedelisk 60-talskonst kan väl ha sin charm, men mitt sug efter det var inte så starkt att jag ville ha en Malmöresa på dagordningen. Besök hos svärmor på hemvägen ingick dessutom, men eftersom mor och son i regel inte kan vistas i samma rum i mer än ett par minuter utan att härskna till så kändes det som att jag kunde överleva även utan denna bonus.

Fast det är klart. Det var innan jag visste att man kunde bli beroende av att äta dasspapper och sova med en påslagen hårtork. Världen är fan i mig inte riktigt klok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar