lördag 26 januari 2008

Snart är det dags, Sverige - Norge

Nu gäller det. Snart. Det är så nervöst och det gäller ju mer än femte eller sjätte plats i EM. Det handlar ju om en plats i VM och även bättre lottning i OS-kvalet. Heja Sverige. 

Det här känns lite tråkigt. För hur det än går så är det över sen, för Sveriges del alltså. Jag kan tillfälligtvis adoptera Danmark i mitt hjärta i brist på annat, men riktigt samma sak blir det förstås inte. Fast jävlar vad jag ska heja på dem i eftermiddag.

Kanske är det tur att hela EM snart är över så att allt kan återgå till det normala. Jag har tappat fokus på precis allt annat. Det som skrivs här är ändå bara ett blekt återsken av verkligheten, där alla som råkar vara i närheten tvingas lyssna på mina omständliga analyser och uträkningar, samt ta del av värdelöst vetande om olika spelare ("Tomas Svensson fick gå upp mitt i natten och säga åt Per Sandström att ta hostmedicin" "Jonas Källman ringde hem till sin mamma för 647 norska kronor"). 

För övrigt hoppas jag att Jonas "Youtube tror jag det heter" Källman gör en kanonmatch så han slipper bli utpekad som EM-syndabock av omogna sportjournalister. Och så hoppas jag att Robert Arrhenius får mycket speltid. Typ...60 minuter. Och att han är i bild...ofta. Typ...60 minuter. Mmm.

Fast framför allt hoppas jag på vinst. Heja Sverige. Om Norge vinner blir jag genomdeprimerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar