tisdag 22 januari 2008

Hotell på Norrmalmstorg, 40 000.

Jag läste att Magnus Jernemyr tyckte att Dan Beutler var den som var mest disträ i landslaget. Han vet knappt vad som är upp och ner och han går vilse i korridorerna, avslöjade penntrolletJag kan bara säga att jag vet hur det känns. Jag har enorma svårigheter med att bo på hotell, jag går alltid vilse och har allvarliga problem med att hitta till rummet, tillbaks till rummet och framför allt till matsalen och den till lika delar hägrande och gäckande frukostbuffén. Det spelar ingen roll hur väl skyltat det är, jag går ändå alltid fel minst en gång.

Och det är även något lätt kusligt med hotell, när man går där och irrar i de till synes ändlösa korridorerna. Som att man tror att de där läbbiga döda tvillingsystrarna i The Shining ska dyka upp bakom varje krök och bara Come and play with us med sina spökröster. Värst var det på Selma Lagerlöfs spa i Sunne, som är snudd på en kopia av Overlook Hotel och man riktigt väntade på att Jack skulle hoppa fram och börja röja loss med yxan, vilket försvårade den där avkopplande känslan som jag tror är själva poängen med att åka på spa. Jag kan säga att man dessutom känner sig lite i underläge när man såsar omkring i badrock och tofflor och inte riktigt vet var man är. Om det dessutom skulle visa sig att man var tvungen att slåss för livet med en badtoffla som enda försvarsvapen.

Jag hoppas inte Dan Beutler har det problemet. Jag tror inte det. Han delar ju rum med Magnus Jernemyr, så han är säkert i gott förvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar