onsdag 16 januari 2008

Further shuts that closing door

Nu har praorna varit i farten igen och rört till situationer som de överhuvudtaget inte borde ha fått ha med att göra. 
För ett tag sedan beställde jag en ryggsäck på addnature.com. Igår fick jag ett mail att den var på väg, och så fick jag ett kollinummer så att jag via postens hemsida själv kunde följa ryggsäckens färd genom landet. Sånt är spännande, så jag in där och sökte på kollinummer, och jodå, idag hade min försändelse landat på Ica Kvantum. Frid och fröjd, tills jag läste avsändare: Adlibris AB.

Adlibris skickar paket till mig oftare än vad som är hälsosamt, och deras hämta-ut-ställe är Corleones maffiabageri. Inte Ica Kvantum. Dessutom aviserar Adlibris paketets ankomst via sms. Inte mail. Dessutom var det addnature.com som mailade kollinumret. Inte Adlibris.

Jag kan inte förklara det på något annat sätt än att någon av Adlibris' fd praor nu har hamnat på addnature.com. Praoan beordrades att inventera lite överbliven vildmarksutrustning som man kanske hoppades kunna sälja till Ola Skinnarmo, men praoan var helt inspirerad av att ha varit på Dreamhack hela helgen så han hackade sig in i alla kundregister där han någonsin praoat. Nu ska vi ta och blanda ihop äpplena med morötterna, tänkte han ystert medan han halsade en överbliven Joltcola, och på den vägen är det. Och Ola Skinnarmo fick antagligen återvända tomhänt, utan att ha fyndat så mycket som en pjäxa, och det är  tänkbart att han härsknade till och bestämde sig för att åka till Tibet i ren protest.

Det ska hur som helst bli spännande att se vad det är jag egentligen ska hämta. Ryggsäck eller böcker? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar