lördag 26 januari 2008

Hurra i kubik, Sverige - Norge 36-34 EFTER TVÅ FÖRLÄNGNINGAR

Men vilken match! Jag är helt slut efter ÅTTIO minuters oroligt vaggande fram och tillbaks framför sändningarna från Lillehammer. Alla, inklusive jag, andades nog ut lite för tidigt när Sverige ledde med sju bollar, och alla, inklusive jag, förtvivlades när Norge knaprade in på den ledningen. Oavgjort och förlängning och oavgjort efter första förlängningen och så ÄNTLIGEN. Och vad roligt för Johan Pettersson att få avsluta sin landslagskarriär med att sätta en straff när hela det svenska straffskyttet svajar oroväckande. Och Ahlms avgörande sen. Jag gissar att den lokala sportredaktionen jobbar för högtryck nu för att sätta ihop en hyllning till "vår" stjärna.

Vilken dramatik. Vilken lycka, det känns nästan som att Sverige vann hela EM. 

Och som en extra bonus var det som att  TV4:s bildredaktion hörsammade mina böner och smackade in några finfina närbilder på Robert Arrhenius.
Mmm...Robert Arrhenius. Det är en man helt i min smak. Om det nu mot all förmodan skulle ha undgått någon.


Nu hoppas jag verkligen att Danmark samlar ihop sig och ger Tyskland riktigt jävla mycket spö. Eller, det räcker förstås att de vinner. Men helst ska de vinna överlägset. Flinande tyskar har jag fått nog av. Lipande tyskar skulle vara en fröjd för ögat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar