torsdag 15 november 2007

När katten leker med råttans rep.

I lokaltidningen finns någonting som heter Jourhavande Reporter. Till denna instans kan man vända sig om man vill sprida ris och ros, samt efterlysa sin, alternativt upplysa om man hittat någon annans, bortsprungna katt.

Idag var det en man, som valt att vara anonym, som ondgjorde sig över att man utsett GPS som "årets julklapp". 
Hur kan man tycka så? Det är ju inte klokt. Det finns så mycket som skulle kunna bli "årets julklapp", en bok eller vad som helst. Har folk inget bättre för sig än att tycka att GPS är det bästa? lyder den anonyme mannens synnerligen bistra uttalande, som om "årets julklapp" vore ett påbud som alla i hela världen måste gå ut och införskaffa med omedelbar verkan. 

Det är så man får lust att ringa och fråga om mannen själv inte har något bättre för sig än att undra ifall folk inte har något bättre för sig än att tycka att GPS är årets julklapp. Sedan kan väl någon skriva ett blogginlägg och ifrågasätta om inte jag har något bättre för mig än att skriva blogginlägg och att undra ifall han inte har något bättre för sig än att undra ifall folk inte har något bättre för sig än att tycka att GPS är årets julklapp. 

Vilken strålande idé...kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar