torsdag 26 december 2019

Julen 2019

Så vad hände för något stort och sensationellt under julen 2019? Inte ett skit, skulle jag vilja säga. Vi firade nämligen redan den 22 med barn, barnbarn samt exman med ny fru. Hemma hos dotter, som tillsammans med sin sambo hade fixat allt. A-L-L-T. Ja, jag bidrog med ett fat ägghalvor som jag dessutom skröt och skräppte om i sociala media:

Egna höns- och vaktelägg, egenodlat grönt pynt.
 Men i övrigt var det bara att slå sig ner och njuta. Allt gick bra ända tills exmannens nya fru fick ett psykbryt för att sonen skämtade lite om Palmemordet. Då blev det finsk stämning ett tag och sen fick alla (de vuxna) barnen "gå ut med soporna" (misstänker: gå ut och ta ett bloss) för att lätta på trycket och sedan fick vi liksom omgruppera och starta om. Blir rätt trött över folk som inte kan bemöda sig med att anstränga sig lite utan måste skapa DRAMA vart de än i världen sig vänder.

Ja, men bortsett från det har julen varit soft. Julafton var liksom som vilken dag som helst, ingen stress och inga måsten. Och så tänker jag mig att det ska fortgå: Gå ut och gå långpromenader med hundarna på förmiddagarna, dega i soffan på eftermiddagarna, elda i kaminen, kolla på tv, läsa böcker, äta julmatsrester och slappa. Kan inte ha det bättre om ni frågar mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar