fredag 6 december 2019

Bloggutmaning 6 december: Det här var 2011

Det första, och snudd på det enda jag spontant minns av 2011 var att det var en helvetesvinter även det året. Minns att det började snöa redan i november (2010) och jag och en kollega stod och skrockade och sa att det där är borta till första advent. Det var det inte, utan snön låg fan i mig kvar ända till påsk. Brr vad det skottades och svors. Men det blev väl vår även det året.

Minns att jag på sommaren för första gången tävlade lydnad med Remus, tax med rätt att döda, och kom på andra plats med (tror jag) 176 poäng. Har knappt aldrig haft så höga poäng efter det, så det var ju en skräll. Hade flest tior av alla i klassen, men hon som vann (med ett eller två poäng) hade bättre linförighet och det är högre koefficient på det momentet. Sen var jag fast i tävlingsträsket, kan man väl säga, vilket var lite oväntat för det var liksom inte mitt huvudsyfte när jag skaffade hund.

Annars vet jag inte om det hände så himla mycket. Vi blev officiellt ovänner med de onda grannarna Tengil och Katla, det var inte så kul men det har ju i alla fall löst sig nu. I övrigt tror jag det var någon form av mellan-år för jag kan helt ärligt inte minnas något annat av vikt och värde. Och det man inte minns har inte hänt, det är ju sen gammalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar