söndag 15 december 2019

Bloggutmaning 15 december: Det här var 2014!

Vad hände 2014? Som vanligt minns jag först ingenting, men det är kanske inte så konstigt för jag minns ju knappt vad som hände förra veckan. Men sen kom jag på följande:

1. Jag köpte ny bil. Det kanske andra gör stup i kvarten, men jag hade haft min Queen of Volvo sedan 1995 så det var lite separationsångest där. Städade ur den när jag skulle sälja den, hittade en nyckelring med Spice Girlsmotiv, samt broddar till en ponny som lämnade oss år 2000. Städning av bil är definitivt inte min vanligaste syssla. Jag köpte också min fantastiska elcykel. Mycket pengar på logistik detta år.

2. Det började gå riktigt dåligt på jobbet, ekonomiskt då. Det hade det gjort i flera år, men nu var det på nivån att det knappt fanns pengar till löner och stämningen var ju därefter (året därpå blev vi uppköpta av ett riskkapitalbolag och sen vände det, men det visste vi ju inte då). Så det var rätt deppigt. Hade en skittråkig och kroniskt gnällig person som assistent och det fick en inte heller att slå frivolter av lycka.

3. Jag tävlade en hel del med hundarna och det gick faktiskt väldigt bra. Jag bestämde mig också för att sluta löpträna efter att ha varit skadad-vilat-rehabtränat-kommit igång-blivit skadad-vilat-rehabtränat-repeat forever i flera år. Snyft. Jag minns alla mina endorfinrus och hur de brukade ta på mig. Men jag minns också alla mina skador och hur ont de har gjort. Valet var inte helt okomplicerat om man säger så. Saknar löpningen enormt mycket, men har man ett måndagsexemplar till kropp så har man och nu är det som det är med den saken.

Ja, det var väl essensen av 2014. Inte mycket att hänga i julgranen med andra ord. Det var dessutom det år som Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Då hoppades man fortfarande att det bara skulle vara en fluga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar