lördag 12 april 2008

Sleepwalker, take this knife

Exempel på avtändande presentationer på Sociala Experimentsidan:

själv vill ja beskriva mej som en goslg nallebjörn som kan lite om allt gillar att gå ut o dansa mogendans lik väl som mysiga hemmakvällar me levande ljus o mys framför tv jag är snäll omtängksam humoristisk glad romantisk jag har tre barn 15 17 19 år som bor hos sin mamma men ja har bra kontakt med dem jag bor ca 1 mil öster om kristianstad med min hund men har tröttnat på att leva själv så ja söker någon att dela vardagen med i glädje o sorg i ur o skur natt som dag med den rätte lär det bli mycke puss o kram för ja är nästan alltid kelen

puss o kram

Utan att yppa ett enda nedsättande ord om folk i ens egen ålder som uppskattar "mogendans" och "mysiga hemmakvällar me levande ljus o mys framför tv", så måste jag ändå rikta viss kritik till den här beskrivningen.
 
Vuxna män som beskriver sig själva som "gosiga nallebjörnar" borde sättas under förmyndare. Detta gäller i största allmänhet, men i synnerhet om man heter Björn. Och jag har väl ingenting emot att någon beskriver sin katt eller sitt angoramarsvin eller franska vädurskanin som "nästan alltid kelen". Men beskriver man sig själv på detta sätt borde man fan bo i en egen bur med halm på golvet. 

Och vem tog bort alla skiljetecken ur svenska språket bara för att internet blev tillgängligt för alla?  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar