söndag 13 april 2008

När jag i princip var med i samma film som Peter Stormare

Idag gjorde jag mig ett litet ärende till Netto, som för ett tag sedan slog upp portarna inte så värst långt från där jag bor, men jag har inte varit där förrän idag. Jag har varit skeptisk och tyckt att Netto verkar vara ungefär som Lidl. Jag har bara varit på Lidl en enda gång för typ fem år sedan, och det lockade inte på något sätt till fler besök. Jag blir matt i hela kroppen inför åsynen av alla dessa tyska lågbudgetvaror i jätteförpackningar från golv till tak. Men så tänkte jag att jag inte skulle vara så fördomsfull utan ge Netto en chans.

Fast det kändes som att Netto var en kopia av Lidl och jag blev matt igen. Mina fördomar var alltså inte fördomar utan fakta. Jag ska ta jobb som medium. Kanske är Peter Stormare intresserad av mina tjänster, om han någon gång skulle få för sig att handla på Netto. Då kan jag avråda honom. Sedan får jag huvudrollen i en film där han spelar maffiaboss och jag någon cool brud i stil med The Bride i Kill Bill. Som tack för hjälpen. Det är inte för mycket begärt, tycker jag.

I kassan på Netto satt en kines som enligt namnskylten hette Hai. Jag undrar hur det känns att heta Hai när man bor i en omgivning där majoriteten brölar fram sina hälsningsfraser på grötig skånska. Jag inbillar mig att det nog är ungefär lika illa som att heta Leif och ständigt bli hälsad på med orden Haj Lajf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar