torsdag 25 oktober 2007

När jag nästan blev invald i Svenska Akademien

Mina 15 minutes of fame är här. Om man googlar på "likmolekyl" så kommer min blogg upp som första träff, fastän det inte alls var jag som kom på ordet. Men man kan nog säga att jag har lyft fram det i ljuset en aning*. 
Fast Google undrar fortfarande om man menar inte i själva verket menar "luktmolekyler". Men det gör man ju inte. Eller, det var förmodligen vad som avsågs från början, innan kvällstidningsjournalistiken konstruerade denna löpsedelsglosa.  

Jag inväntar nu den stund på jorden då Googles sökmotorer har hunnit nosa upp ordet "revy-spya". Jag rikrigt känner hur ära och rikedom nafsar mig i bakhasorna och eventuellt att ett litet Nobelpris är att invänta. Horace Engdahl ringer och bönar och ber att jag ska ta över efter honom och jag får träffa kungen och drottningen och med jämna mellanrum vara med och representera fosterlandet i officiella sammanhang.
 
Inte än, men snart så. 

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.262074 och hur gör man en länk utan att vara tvungen att skriva ut hela web-adressen? Teach me pls, det här är så fult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar