torsdag 18 oktober 2007

Jungbunzlauer, som vi brukar säga när det är allvar

Jag bestämde mig för att det var dags att titta till det sociala experimentet som jag bedriver på en så kallad "dejting-sajt", så jag loggade in och hittade följande:  

Hej..jag heter Roger bor i Mörby norr om Sthlm, jag är 29år.
Cendre hår
189cm-24cm kuk
ganska vältränad
anses söt och gullig
tycker om lite vilda tjejer


Ja, du Roger. Här finns ett och annat att diskutera. Jag tar bara upp det viktigaste här.

1. Män som utan att man bett om  det påstår att deras könsorgan är av en viss längd har i regel a. grava komplex b. en förmåga att överdriva med minst en decimeter. Jag gissar att du är en dålig kombination av a och b.
2. Män som påstår sig vara "ganska vältränade" menar i allmänhet att de spelade fotboll på högstadiet och marscherade ett par mil vid ett tillfälle när de gjorde lumpen, men har sedan dess inte gjort något mer ansträngande än att lyfta fjärrkontrollen och bära hem ett flak öl från affären då och då. Anmäl dig till "Du är vad du äter" istället för en dejting-sajt.
3. Kattungar och hundvalpar är söta och gulliga. Små barn kan vara söta och gulliga. Vuxna män är aldrig någonsin söta och gulliga. Anser jag.
4. Överlag: Ditt sätt att uttrycka dig suger möglig jaksperma. 

Jag måste säga att jag mest av allt känner mig sugen på att ge dig en kraftfull spark på smalbenet. Med en stålhätteförsedd sko. Så kan det gå när man frestar tålamodet på lite vilda tjejer.  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar