onsdag 24 oktober 2007

Dejta gärna, men inte mig

Då och då ser jag det som min plikt att titta till mitt sociala experiment på dejting-sajten. Jag vill förtydliga att jag inte precis förväntar mig att träffa någon på det sättet, det känns väldigt mycket som internets motsvarighet till fem-i-tre-ragg på krogen. Inte så att jag inte tror att man kan träffas via nätet, men det känns lite som att man börjar i fel ände när man raggar på en dejting-sajt. Det är många som vittnar om motsatsen, men jag tror inte på dem.  

Särskilt inte när man läser sådana här presentationer:

Beskrivning:
hello tjejer min pappa behöver en mycket kramgo ödmjuk o en kelen tjej o kila stadigt me pappa är mycketkramgo` o snäll du tjej så hör av er o bor strax utanför ronneby och tycker om det mesta ej när det gäller svek o hat man ska ta en person som den är annars är jag en helt vanlig kille lugn o
avstressad ta de mesta bra i alla sitevationer. finns det någon tjej som är över till mej så skriv några rader barn inget hinder heller ha själv. jag är emot all prassel bara ärlighet räknas o vill gärna träffa dej snarast finns du kramgoa`"tjej " DU HÖR av dej. foto finns men inte här, de är de
innersta som räknas, lite ringrost finns de men de finns på alla varelse. finns de tjejer som ha nåt på gång till midsommar hör gärna av er!! 

Jag tror inte det finns ord som beskriver hur mycket avsmak jag känner när jag läser sådant här. Det får mig att vilja kaskadkräkas över tangentbordet samt fatta snabba beslut om nunnekloster och celibat och medlemskap i dödsmördarsuffragetterna för all framtid och med omedelbar verkan. 

Det är faktiskt oerhört vilsamt att vara kär i Mike Syrén. På avstånd. Genom tv-rutan i ett skilsmässoprogram. Jag tycker vi har det riktigt bra, Mike och jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar