måndag 28 januari 2013

Sista veckan i januari är påbörjad

Dom är här nu. PLUSGRADERNA. Kan inte med ord beskriva hur jag njöt av dagens promenad i slask och tö. Trots att taxmagarna blev helt impregnerade av lera och jag själv blev helt nedstänkt av en budbil som nödvändigtvis skulle köra i den största pölen på hela gatan precis när den passerade mig. Men det kan jag ta, bara snön och kylan håller sig borta.

Sitter nu här med en viss tomhetskänsla eftersom vi precis har sett sista avsnittet av The Walking Dead, säsong 2. Eftersom vi är för tröga för att ladda ner så får vi helt enkelt bärga oss tills säsong 3 släpps på dvd. Utan att spoila någonting så kan jag väl säga att det inte ser så ljust ut för de där stackare som överlevt zombieapokalypsen så här långt. Men mina favoriter Glenn och Daryl är i alla fall still alive. Puh. Nu väntar Sons of Anarchy säsong två. Fast där är ju alla helknäppa. Faktiskt kommer jag inte på någon som är ens det minsta sympatisk. Tycker mest att åååh, vad jobbigt, MÅSTE dom hålla på och mörda varandra och sälja vapen illegalt hela tiden, kan dom inte bara försörja sig på att reparera bilar och motorcyklar? Men det sägs att serien "tar sig" i säsong två och framåt, så vi får väl helt enkelt se tiden an. 

Har även fått låna åttonde och sista säsongen av Desperate Housewives, så just nu känner jag: IN YOUR FACE, OXVECKOR. Jag ska gå segrande ur den här striden.

3 kommentarer:

  1. Och jag klarar inte av Sons of Anarchy bara pga.....Jax. Sicken tönt! Non-biker med stort N!

    ....fotoutm.....?

    SvaraRadera
  2. Tycker också Jax är en megatönt av stora mått. Och så stör jag mig på att han som är "prospect" nästan verkar hämtad från söndagsskolan och rädd för sin egen skullga...JÄTTEVERKLIGT. Not.
    Vet inte vad det är med de här fotoutmaningarna som aldrig blir av, men jag skyller på januari-leda. Ska ta tag i detta de närmaste dagarna!

    SvaraRadera