måndag 14 januari 2013

None shall pass

Igår gick jag och lade mig i god tid och somnade som en stock med en gång. En stund senare kom min man och lyfte upp Hilding i sängen, varpå Remus, som redan låg där, kände sig kränkt och bestämde sig för att läxa upp Hilding en gång för alla, fast på ett lite skämtsamt sätt, vilket innebar att jag efter cirka 45 minuters sömn vaknade av att det pågick vild tax-wrestling bredvid mig. Så idag är jag rätt trött kan jag väl säga. Fast jag får väl skylla mig själv som inte säger åt dom att lägga av, vilket de hade gjort om jag hade bett dom, men tax-wrestling ser så himla roligt ut. Borde vara en egen sport där man kunde satsa pengar eller nåt.

Har grymma pms-cravings idag. Beklagade mig för min man och han började informera om allt onyttigt som fanns hemma (mörk choklad, nybakade kanelbullar, nybakade kakor, glass, vispgrädde, chokladsås). JAMEN DET VET JAG VÄL ATT DET FINNS. Grejen är ju att avstå. Att ha KARAKTÄR. Så till slut sa han lite halvsurt att då fick jag väl äta en apelsin då, och det kommer jag att göra inom kort. Känner mig lite som Gandalf när han står och stöter sin käpp i marken vid den där bron och vrålar YOU SHALL NOT PASS. Lite på den nivån är det.

Var på besök hos min kiropraktor efter jobbet idag och fick en OK-stämpel i röven. Nej, det fick jag väl kanske inte, men har i alla fall fått klartecken att börja löpträna igen. Alltså försiktigt. 3 km varav hälften löpning, hälften rask promenad är utgångsläget. Återbesök om en månad för uppföljning. Håll nu alla tummar för att mitt sketna måndagsexemplar till kropp håller för detta nu. Har ju anmält mig till både Humlestafetten och Tjejmilen och Hundlöpet i år, så nu får det fan i mig vara färdigskadat. Med tanke på hur de senaste 4 åren sett ut borde min skadekvot vara fylld för åratal framöver, men det finns uppenbarligen ingen rättvisa i den här världen.

Nä, om man skulle ta och äta den där apelsinen nu då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar