söndag 13 januari 2013

When the ship comes in

Sitter här och slöglor på handbolls-VM. Som är precis meningslöst eftersom Sverige inte är med, så det är väl ungefär allt som jag kommer att blogga om detta, såvida inget direkt spektakulärt händer. Nu blev det i och för sig en utvisning efter bara 40 sekunder i matchen Tyskland - Tunisien, och det har jag nog aldrig varit med om tidigare. Det här domarparet måste vara stentufft.

Har varit rätt så flitig idag. Först två timmars promenad med taxarna, sedan bakade jag bröd och kanelbullar. Därefter diskade jag alla skålar och formar och sedan drack vi kaffe och löste korsord (HEJ PENSIONÄR). Sedan kollade jag på veckofinalen i Farmen, och min man gick ner i källaren och snickrade fågelholkar. Eller det är vad jag tror i alla fall. Filmen Tillsammans har verkligen förstört en hel generation, för det går inte längre att säga att ens man går ner i källaren och snickrar lite utan att det genast blir associationer till gömda porrtidningar. I alla fall. Jag lagade mat och sedan åt vi och kollade på Allt faller på TV4 Play, vilket kändes ungefär sådär svettigt skämskuddejobbig som alla påstår. Lite oklart vad syftet med denna produktion är, men det ger sig kanske.

Egentligen hade vi tänkt kolla på vårt nya knark, The Walking Dead. Men vad snopna vi blev när det visade sig att sista skivan i boxen bara innehöll extramaterial och inga avsnitt. Jamen hur intressant är det att höra några skådespelare sitta och prata om sina insatser och vad de tycker om motspelarna och regissören och serien? (Jätteointressant). Om det åtminstone hade varit bloopers med i extramaterialet, men det var det inte. VÄRDO. Så nu har jag varit inne på CDON och gjort en liten beställning så att vi står oss genom oxveckorna. Förr åt vi nästan alltid middag vid matbordet, nu gör vi det nästan undantagslöst framför tv:n. Vet inte om jag tycker det är till det bättre eller till det sämre och det stör mig. Att jag inte vet vad jag tycker om det alltså. Dagens i-landsproblem är härmed redovisat. Over and out.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar