fredag 1 februari 2008

Videokväll med mig och Paolo Roberto, nästan

Om man har sett på "Videokväll med Luuk", och det har väl jag egentligen inte gjort med någon reda, men då och då har det fladdrat förbi ett halvt avsnitt, och då har jag uppmärksammat att det finns ett inslag som heter "Skämslåten". Där ska den inbjudne gästen vittna inför Kristian Luuk och svenska folket om en låt som han/hon gillar, men som egentligen är rätt pinsam, och så hoppas man väl att någon riktig tuffing i stil med Paolo Roberto ska säga att hans absoluta favoritlåt är .Bang-A-Boomerang med Svenne och Lotta. Eller något ditåt*.

Jag har också en skämslåt. Eller det är nog rätt många, men den som jag specifikt tänker på är "Du värmer dig med min ved" av och med Svenne Rubins. Jag tycker att texten är rktigt gripande och att låten är fantastiskt svängig. Fast det är nog inget jag skulle skylta med i rockigare sammanhang direkt. Fast om Kristian Luuk frågade skulle jag ju bli tvungen att erkänna, kan Paolo Roberto så kan väl jag. Det kan väl aldrig skada att gå händelserna i förväg. 

 
* Nu var inte detta Paolos skämslåt om någon trodde det. Jag minns inte vilken det var, men det var i alla fall inte Boom-A-Boomerang.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar