fredag 8 februari 2008

"Ring inte oss, vi ringer er. Här är vårt telefonnummer"

I dagens aftonblad kan man, under rubriken "Internationell fotboll", rösta om vem av David Beckham och Fredrik Ljungberg som är den sexigaste fotbollsspelaren. "De kvinnliga fansen väljer veteraner" står det sedan, och så följer en lista över de 20 sexigaste fotbollsspelarna i världen. 
Fast den var helt felaktig.

Världens snyggaste, sexigaste och bästa fotbollsspelare är ju Zinedine Zidane. Och han var inte ens med på listan. Upprörande.

Min lista över världens sexigaste fotbollsspelare:

1. Zinedine Zidane
2. Emmanuel Petit
3. Rolf "Tejpen" Björklund 

Ok, nummer 3 var kanske mer ett skämt, men det såg så lite ut med bara två stycken. Jag kan inte så många fotbollsspelare, eller jag kan väl en del, men jag skulle inte kalla dem sexiga. Fast det viktigaste är väl ändå att de är bra på att sparka boll, kan man ju tycka. När det kommer till övriga kvaliteter är det ändå bara Zizou som gäller. Petit fick egentligen vara med mest för att han verkar vara så rar.

Hade någon bett mig göra upp en lista över sexiga handbollsspelare däremot. Den hade blivit så enormt lång att jag nästan hade skämts. För att spara plats gör jag därför en anti-lista.

Min lista över icke sexiga handbollsspelare:

1. Den ryske andramålvakten "Busschauffören" som hoppade in för Andrej Lavrov då och då under 90-talet. Lavrov själv var väl inte heller någon pudding. Men bra, väldigt bra som vi brukar säga.
2. Talant Dujsjebajev
3. Någon stöddig tysk, typ Florian Kehrmann.

Det tog väldigt lång tid att få ihop denna av östrogenströmmar färgade encyklopedi. Jag undrar om handbollsspelare har groupies, ungefär som rockstjärnor. De borde i alla fall ha det. 
Jag kan tänka mig att deltaga i ett pilotprojekt i detta ämne.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar