måndag 11 februari 2008

Så länge skutan kan gå

Jag tog och tittade till Det Sociala Experimentet lite. Det kändes inte som att det går framåt med stormsteg precis, snarare blir man väldigt betänksam när man börjar fundera över vad det är för uvar som sitter och häckar lite varstans det råkar finnas en bredbandsuppkoppling.

I anslutning till sin presentation kan man se vilka som är de 5 senaste besökarna på ens sida. Där återfinns ständigt samma man, en mespropp i 50-årsåldern som har en fullständigt menlös presentation och som regelbundet skickar fullständigt menlösa mail i stil med Hej, hur mår du idag? Är du också ledig idag? Kram Peter, mail som jag aldrig någonsin besvarat eftersom jag inte ser mig själv som internetversionen av Jourhavande Medmänniska. Så elak är jag nämligen ibland.

Och man kan ju undra varför den här personen ständigt besöker ens sida och ständigt skickar nya mail, när han inte fått ett enda svar på de 478 tidigare mailen. Man undrar lite om det bara är mig han riktat in sig på, eller om det finns 478 andra trötta damer som skiter i honom på varsitt håll.  

Dagens mail innehöll en förfrågan om vi skulle träffas och fika. Har jag uppmuntrat honom på något sätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar