torsdag 28 februari 2008

Jesus var en tomte

Jag tog och tittade till mitt sociala experiment på dejting-sajten lite. En person som gett sig själv nicket "URGULLIG" hade mailat följande uppiggande rader:

Tjingerling på dej du denna Onsdag bara jag som tassar in på din sida,  och kollar läget. När man ändå är här kan man ju passa på och skriva några rader, Just nu är det grått och trist väder ute och regn så vad passar inte bättre än att kika in på din sida, vill samtidigt passa på att önska dej en underbar Onsdag. Och du var rädd om dej. 
Kram

MEN TA BORT. Jag fick hyperventilera en stund över tangentbordet innan jag i rent självplågeri klickade in mig på URGULLIG:s presentation. Där stod det bland annat:

En kille som inte alltid är så himla fräsch och fin som alla andra här tydligen är hela tiden! Vaknar inte på morgonen med ett leende på läpparna. Men rufsigt hår och röda ögon har jag däremot. Dessutom så händer det att jag fiser, petar näsan, rapar och gör allt sånt som man tydligen inte ska! 
Känner mig inte sexig 24/7 heller...Är inte extra charmig och glad...Hmmmm...Kan det vara så att man är ganska normal till skillnad från vissa andra?

 

Nu fan är klostret nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar