torsdag 28 december 2023

The tyrant has no smile upon his face

Tog mig ut på min vanliga långpromenad och knogade backe upp och backe ner medan jag lyssnade på Tim Steinfort. Det är inte alltid, rätt sällan faktiskt, som jag lyssnar på något när jag promenerar, brukar gilla när det är tyst och tankarna får vandra fritt, men idag var jag sugen på lite musik. 
Kom hem, städade, tränade pilates, åt de sista julköttbullarna till lunch. Sen var det soffhäng för hela slanten. Vi fick lite feeling och signade upp oss på ett års abonnemang på HBO Max, så får vi väl se om vi behåller det eller TV4+ eller båda eller inget. 

Hittade för övrigt Mr Mercedes på Viaplay (som ingår i vårt vanliga tv-abonnemang, gud vad man har kanaler och ändå känns det som att det nästan aldrig finns nåt att se?) och ska omgående börja kolla på den. Men först middag, spaghetti och köttfärssås som puttrar i detta nu. Ska bli gött med helt vanlig mat och då har vi inte alls haft några orgier i julmat à la Fanny och Alexander. Kollade lite på den när den gick häromdagen och fattar aldrig storheten, det är ju bara en samling dårfinkar den ena fnoskigare än den andra. 

Såg på Facebook att en jag känner redan städat bort allt julpynt. Okej, alla gör ju som dom vill såklart men är det inte lite väl hysteriskt? Är det inte typ regel att vid Tjugondedag Knut dansas julen ut? Fast mitt enda pynt är adventsstakar och dom brukar bli stående till slutet av februari för är det någon gång under året man behöver mys och pys är det väl under oxveckorna.

2 kommentarer:

  1. Ska du snacka om regler som inte ens har julgran :) ? Hos mig aker plastgranen ner i källaren strax efter nyar. Traditioner kan ta sig därbak.

    Jag tycker det är dags för lite gulliga djurbilder igen, det var längesen. Hundar och höns, och jag undrar om vaktlarna finns kvar?

    Gott nytt ar!
    /Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma! Ska se vad jag kan rota fram för gulligt :)

      Radera