måndag 1 januari 2024

2024, here we go

Jaha, då var det nytt år och nya möjligheter. 2023 var väl ett sisådär år om ni frågar mig: Remus fick kastreras pga tumör i ena testikeln, Hilding fick somna in pga hjärtsvikt, en mycket nära anhörig blev allvarligt sjuk (har dock inte skrivit nåt om det här), hela första halvan av året var det även piss på jobbet. Sen ordnade det upp sig men så blev min man av med sitt jobb så det var väl lite ur askan i elden. Önskar ett lite mer stabilt 2024 tack. 

Nyårsafton var en lugn historia, jag och hundarna gick en fyratimmarspromenad på förmiddagen och sen var alla lagom trötta. Vi, jag och min man alltså, åt sedan ryggbiff och potatisgratäng på kvällen, delade en flaska bubbel och kollade på Klovn The Final. Jag tog hundarna med mig och gick upp och lade mig vid 22.30, vaknade till vid tolvslaget men det var jag den enda som gjorde, hundarna sov sig igenom allt. Fyrverkerierna var föredömligt koncentrerade till runt midnatt, tror inte det small mer än 2-3 gånger tidigare på kvällen. Är det ens nyårsafton? skojade vi, men alltså Gud vad skönt att slippa okynnessmällandet. 

Idag har vi, jag och hundarna, varit ute på långpromenad i regn (det ska regna jättemycket de kommande dagarna, kanske också snöa) och dimma. Mötte knappt ett levande väsen trots att jag ändå gick flera kilometer på landsvägen innan jag vek av in i skogen. Kom hem igen, körde ett pass tabata och undrade hur många som tänkt börja träna som nyårslöfte. Har själv inte avgett några direkta nyårslöften, men har ändå ambitionen att minska ner skärmtiden lite, i alla fall det här okynnesdumscrollandet på sociala medier för det ger väl egentligen inget av vikt och värde.

Idag börjar ridningen! Det känns helknasigt men terminen följer inte längre skolterminen utan börjar när året börjar. Detvillsäga idag. Ska bli kul och spännande. 2024, nu kör vi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar