fredag 8 december 2023

Coming up: helg

Igår jobbade jag med statistik, satt och uppdaterade en massa diagram som visade förändringar över tid och då behöver man, jag, inte tänka utan det är bara högerklicka, markera data, klicka här, klicka där, upprepa i oändlighet. Otroligt vilsamt, men också lite sövande så för att inte falla i koma så drog jag igång lite julmusik på Youtube, men det var faktiskt rätt sövande så när jag skulle stänga av så såg jag i kanten av Youtube rubriken LEMLÄSTADE SIN DÖDA VÄNS KROPP som jag såklart inte kunde låta bli att klicka på och det var en inspelning från en rättegång om en man som hade inte bara haft ihjäl utan också styckat och stoppat sin väns kropp i frysen. Enligt sig själv för att han inte hade någon stor frys. Allt under inverkan av heroin och tabletter, så det var väl rationellt med en knarkhjärnas mått mätt. Det var inte sövande, kan jag meddela. 

Kom hem, städade, sen skulle min man ha jobbintervju på Teams så jag blev utschasad med hundarna för att inte störa. Skulle ju ändå gå ut, så det var inte så illa som det lät. Kasade och slirade ett varv runt byn i snömodden, vilket inte på något sätt var behagligt. Kom hem och sen var det dags att åka till stallet. Efter ridningen var det ett litet möte om hemsidan, sen körde jag hem i tät dimma och kom hem lagom tills handbollen började, och efter matchen var det läggdags. 

Idag ska bilen på service så jag har tagit bussen. Gick från stan och ut hit till industriområdet där mitt jobb ligger, det tog 40 minuter i så rask takt det nu gick i snömodden. Det känns okej att åka buss på morgonen, men fasar lite för att göra om samma procedur i eftermiddag för då går man, eller i alla fall jag, med mer tunga fjät och fullt med folk lär det ju vara överallt också. En av miljoner fördelar med att börja och sluta tidigt (och i förlängningen tyvärr också att köra bil) är ju att man kan röra sig i människobyn på tider då resten av Ankeborgs kommun är någon annanstans, men ska man åka kollektivt från landsbygden får man ju anpassa sig efter de tider som finns, och de är inte så många. Men ska väl inte klaga eftersom jag åker buss så otroligt sällan så de få tillfällen jag gör det får jag väl bita ihop och stå ut. 

Vad händer i helgen? Imorgon ska jag rida Köttbullen för tränare, sen är det handboll, Sverige-Ungern, på kvällen och det är väl ungefär allt som är planerat. Over & out. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar