lördag 15 mars 2008

Tallyho

Men vad fan, jag bara jobbar och hinner aldrig skriva. Och jag missade veckans avsnitt av Lost, för jag har varit på kick-off. Jenny lovade dock att spela in det åt mig, fast henne träffar jag inte förrän på måndag. Men jag ska nog få ihop det vad det lider.

När ekonomiavdelningen på jobbet var på kick-off åkte de på spa i tre dagar, men det är ju inget för oss i järngänget. När man är på kick-off med en massa karlar så handlar det mer om att skapa gemenskap genom förnedring, lite som i amerikanska marinkåren. Eller åtminstone så som den framställs på film. Alltså fick vi låta oss kastas av mekaniska tjurar, missa måltavlor med både pistol, blåsrör och pilbåge samt framstå som allmänt halvtröga i frågesport. Men roligt var det.

Idag hörde jag på radion att 3 miljoner svenskar ska se melodifestivalen ikväll. Tänk att det finns så många idioter, råkade jag häva ur mig. Det blev tyst i fikarummet. Förmodligen fanns en och annan av de 3 miljonerna närvarande.

Jag är i alla fall inte en av dem. I våras var Barock-Leo och jag på bio en av melodifestivalkvällarna. Vi var helt ensamma om det, kan jag berätta. -Två biljetter till Epic Movie, sa jag och hon-i-kassan hojtade -Det är två som har kommit nu, gå och ring Janne och säg att han kommer och kör igång filmen till sin kollega vid popcornen.

Ikväll ska jag kanske se en film som jag fått låna av Tord för cirka hundra år sedan men glömt att titta på. Jag har även glömt vad den heter. Jag har till och med glömt vad den ska handla om. Det måste vara så här det känns att vara senildement. Jag minns i alla fall att Tord berättade att han fånlog hela filmen igenom. 
Jag fånler när Sally Fields med trotsig min ställer sig på en maskin och håller upp en skylt med texten "Union" på, och de stänger av spinnmaskinerna en efter en i filmen Norma Rae. Jag är lite osäker på om Tord och jag fånler åt samma saker. Men det återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar