lördag 8 mars 2008

Going with the flow, its all a game to me

Jävla kulturfittor, väste jag och Eva när vi blev bortmotade från entrén av två beskäftiga typer med motiveringen att vi hade ytterkläder på oss. Man kan undra varför det är så svinviktigt att betala en slant för att hänga in sin jacka i garderoben. Rör det sig om pengatvätt? I så fall borde Kultur- och Fritidsnämnden i Hässleholms kommun informeras lite. Och för övrigt handlar det inte om pengar utan om principer. Jag har väl min jacka på mig och med mig om jag vill, och det är väl inte precis så att jag utgör en risk mot rikets säkerhet för att jag stövlar in i salen med ytterkläderna på?

Bortsett från garderobsincidenten gick vår gärning ganska bra, och vi kände oss lite förmer än profanum vulgus även om vi dissade kulturmaffian kraftfullt. Speciellt en jävla tomte i publiken som liksom tog över hela frågestunden och bara tröskade på om sitt. Fast han blev tillrättavisad av både publiken och Unni Drougge när han började mala för fjärde gången om samma sak. I övrigt tyckte vi publiken ställde lite larviga frågor, typ "Hur orkade du gå vidare"? Vad fan ska man svara på en sådan fråga, "Jag tog en Toblerone varje fredag" eller vadå? Fast vi ställde å andra sidan inga frågor alls. Vi var helt enkelt inte nyfikna nog.

Efteråt gick vi till något gubbställe och svepte två stora stark och talade oavbrutet om sex i nittio minuter. That's the way I like it baby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar