lördag 15 september 2007

Men jag ska gå genom väggar, genom kulvertar och galler.

Jag läser att al-Quaida satt ett pris på Lars Vilks huvud. En miljon kronor till den som tar konstnären av daga, allt för att han målat en teckning föreställande Muhammed som en rondellhund. 
Jag tycker det är rätt snarstucket av al-Quaida, även om jag nog inte precis hade trott att de skulle slå sig på knäna och skratta bullrigt i skäggen. Men det är väl inte konstigt världen ser ut som den gör när folk inte kan ta ett skämt, och den här öga-för-öga-tand-för-tand-mentaliteten som de här gossarna kör med är inte så lite efterbliven. Hallå al-Quaida, väx upp för fan och lär er lite god kristen moral i stil med att vända andra kinden till. 

Däremot känner jag att jag nog skulle kunna skänka en slant till den som sätter en tändsticka till Lars Vilks enorma skräphög Nimis. Det ser ju ut som ett sprängt skithus och när jag hör folk tala om det som "konst" så osäkrar jag min ölöppnare. 

Jag ska kanske ta ett snack med al-Quaida och höra om de inte kan ändra fokus på sitt nästa terrordåd. De verkar ju rätt svårstoppade, men om man vädjar till deras goda sidor kanske de åtminstone lyckas befria Kullaberg från Nimis innan de spränger hela världen till atomer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar