lördag 22 september 2007

Alla vill till himlen...eller?

Ni vet den här spännande mannen som ville erotiksmiskas* som kontaktade mig på en dejting-sajt (dating-site?) härförleden?  Jag skickade ju ett mail till honom som kort och gott löd: 
En fråga: Exakt vad i min presentation får dig att tänka på underkastelse?

Idag fick jag följande svar: 
Om du vill kan vi köra 24/7, men jag tror inte att det e du vill. Jag tror inte att du vet vad 24/7 innebär.
Deta innebär att du e i princip livegen, och tillhör din ägare 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.

Alltså, det var väl ändå veckans höjdpunkt under avdelningen Goddag yxskaft. Han måste ju inte bara vara dum i huvudet i största allmänhet utan även analfabet eller åtminstone oförmögen att tolka det skrivna ordet.
Och varför skulle just jag inte känna till vad 24/7 innebär? Jag har väl sett en massa nötter vittna om det ena mer underliga sexuella beteendet efter det andra i både Outsiders och Fråga Olle special och har dessutom haft rätt roligt åt en massa depraverat tjafs på internets motsvarighet till Sodom och Gomorra (Aftonbladets chatt, R.I.P.) Därmed är det inte sagt att jag tycker att jag till varje pris måste känna till vad till exempel cbt-slavar tänder på. Jag önskar faktiskt oftare att folk kunde hålla mun om vad de har för sig eller önskar att de skulle få ha för sig i sovrummet.

Jag skrev ett skarpt svar som avslutades med PS: Jag tror inte du vet vad livegenskap innebär. Läs på lite mer om feodala system är mitt tips till dig.

To be continued...kanske.

* www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar