fredag 31 augusti 2007

Medans spinkiga knegare käkar i en skitig fabrik.

Och på tal om Paolo Roberto så läste jag ett matlagningsreportage i Ica-Kuriren (jag vet, det är inte särskilt rock'nroll) där Paolo himself vittnade om sina dolda talanger i köket och framställdes som helt överlycklig bara för att han hade hittat opastöriserad mozarellaost i någon saluhall. Det behövs uppenbarligen inte så mycket för att han ska gå igång längre.
Och så avslöjade han förtroligt att han var lite dålig på att plocka undan efter sig och man (eller åtminstone jag) kunde läsa mellan raderna att frun härsknade till lite då och då, Men vadfaaan! Paolo, nu är det pestofläckar på sjöstenen IGEN, kanske hon ylar när han kommit loss och slängt ihop något riktigt smaskigt till middag en lördag. Och så får Paolo istället tillbringa kvällen med att stå och skura köksväggarna med Scotch-Brite, men jag tror han tar det som en man.

Men jag kan inte låta bli att undra vad hans gamla polare från tiden när han var Kungen av Kungsan tänker när de läser sånt där. Fast å andra sidan kanske de inte läser Ica-Kuriren*.

*Jag funderar också på att sluta med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar