onsdag 8 augusti 2007

Because you know sometimes words have two meanings.

Utdrag från ett mail från en man som jag inte precis var ihop med, inte enligt mig i alla fall, men ok, jag erkänner att vi delade säng och kroppsvätskor vid ett par tillfällen förra sommaren. Hur som helst, han skrev* i något sammanhang som jag glömt: Idag kom det in en kvinna i 60-årsåldern på jobbet. Hon hade en tajt t-shirt och ingen bh. Jättesexigt...not.  

Jag brukar förvisso inte själv gå omkring utan bh, för jag tycker det är obekvämt. Men om jag skulle vilja det så är det väl för fan min mänskliga rättighet att göra det utan att jag för den sakens skull ska behöva bli bedömd som potentiell sexpartner av en för mig vilt främmande karl, om så bara i tanken. Eller ännu mindre utdömd. 

Du var inte så jävla snygg själv för den delen. Och dessutom knullade du som en påse nötter**, så kom inte och uttala dig om vad som är sexigt. Inte var det du i alla fall.

* Detta mail är också från förra sommaren. Idag skulle vi inte säga hej till varandra om vi så möttes på en öde ö efter ett skeppsbrott, och jag säger inte att det enbart beror på det här mailet. Men det spelar fan roll. Dessutom påstod han sig, vid  tidpunkten för mailets skickande, vara upp över öronen förälskad i mig. Varför i helvete skriver man då mail om 60-åriga kvinnor och deras bröst? IDIOT.

** Det är möjligt att jag måste avreagera mig över även detta i något kommande inlägg. Den som är intresserad får helt enkelt återkomma. Håll ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar