fredag 16 december 2011

Julbord schmulbord

Ikväll är det julbord på Brösarps gästis med min mans jobb. Bara för det hoppade jag över gårdagens julbord med mitt eget jobb, eftersom julbord + julbord två dagar i rad kändes aningens mastigt. Även om gratis är gott. Men det gäller ju att liksom spara sig så man får ut så mycket som möjligt av upplevelsen.

Det sämsta med att äta julbord på Brösarps gästis är att det är ALL INCLUSIVE och det vill man ju absolut inte avstå från, och eftersom ingen av oss vill offra sig och hålla sig nykter när det bjuds på gratis sprit så får vi ta bussen. Sista bussen från Brösarp till Ankeborg går 20.30. Satan vilket party man hinner ha till klockan 20.30. NOT.

Det bästa med att äta julbord på Brösarps gästis är (förutom att maten är sjukt god då) att sista bussen från Brösarp till Ankeborg går 20.30. Då är man hemma redan 20.45 och kan slappa i soffan en liten stund innan John Blund kommer och viftar med sitt paraply. Slappa i soffan en fredagskväll...mmm. Satan vilken festprisse man är alltså. NOT.

2 kommentarer:

  1. Var ert julbord gott? Vårt var finemang men jag saknade brunkål, grönkål och brysselkål. Fem minuspoäng för den missen alltså. Inte ens "göspaté" väger upp en sån sak (vem fan vill äta GÖSPATÈ på ett julbord? Kom igen).

    SvaraRadera
  2. Det var gott, bortsett från att BRYSSELKÅLEN saknades. Ett julbord utan brysselkål=inte alls lika festligt som ett julbord med brysselkål. Man kunde iofs kompensera med röd- och brunkål, men det är ju inte SAMMA SAK.

    SvaraRadera