måndag 12 december 2011

Hej då Sverige :-(

Jag vet, jag har varit sjukt dålig på att handbollsblogga om VM och det irriterar mig, speciellt som jag samtidigt är ganska snar att grinigt påpeka att detta VM inte alls får lika mycket medialt fokus som herr-VM får. Såjävlatypiskt, men nu var jag plötsligt inte bättre själv. Fast jag har inte riktigt haft tid att leva som jag lär, det är väl skillnad om man är sportjournalist och har som sitt jobb att bevaka handbollsmatcher, kan jag ju tycka.
Faktum är att jag inte ens har sett en enda hel match utan bara typ sista tio minuterna lite här och lite där. Och nu är det FÖR SENT, för nu ikväll slog Frankrike ut Sverige i åttondelsfinalen. Jag stressade som en idiot hem från spinningen för att hinna se åtminstone andra halvlek, och eftersom spinninggänget på måndagar är lite som en enda stor familj som talar med varandra helt vitt och brett om precis allting så visste jag till och med att Sverige ledde med 10-8 i halvtid, för det hade nån riking kollat upp med hjälp av sin flashiga mobiltelefon som han hade i ett stadigt grepp så fort sista låten tonade ut. Och när jag skenade in här hemma så var det 20 minuter kvar och de, Sverige, ledde med fyra mål. Men fyra mål är ju fan ingenting i handboll och fransyskorna smällde upp sitt läskiga 5-1-försvar och kom starkt på slutet, TYVÄRR. Fast jag tycker ändå att Sverige gjorde väldigt bra ifrån sig med tanke på att Frankrike är regerande världsmästare och Sverige hade flera som "bara" spelar på elitserienivå i sitt lag.

Ja, det var väl ungefär allt man kan säga om detta VM då. TYVÄRR. Jag lovar bot och bättring till nästa gång. OAVSETT om det är damer eller herrar som spelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar