måndag 17 oktober 2011

Blue monday part 2

Alltså mentaltest för hundar. Jag säger bara: BAH. Jag hade behövt ett mentaltest för människor, för jag känner mig ytterst nära vansinnets rand just nu.


För att anmäla sig till MH ska ni maila era uppgifter till blablabla. Tre veckor innan ska ni ha satt in avgiften på bankgiro blablabla, annars går platsen till någon annan. 
 
Så stod det på den arrangerande klubbens hemsida. Jag mailade mina uppgifter den 20 september och enligt banken är betalningen gjord den 26 september (fattar inte varför banker är så djävla slöa, hur svårt kan det vara att flytta lite låtsaspengar mellan två konton?). Tre veckor från 26 september är typ idag, så det är ju inte ens i närheten av elfte timmen. Men ingen bekräftelse, ingenting, så då fick jag rådet att ringa "Lennart" på den aktuella brukshundklubben. Det finns en Lennart i varje brukshundklubb. De kan allt och vet allt och har varit med om allt och har dessutom suttit i styrelsen nästan ända sedan Jesus red in i Jerusalem på en åsna.
Så efter hundra år eller så fick jag tag på någon slags Lennart.

Jag (käckt): Hej, jag har en fråga. Jag har anmält till MH i helgen, men jag har inte fått någon kallelse eller någonting.
Lennart (sävligt): Nähä...
Jag: Ja, nu är jag ju lite nybörjare på det här, men någon slags...bekräftelse eller något skulle man väl kanske ha fått vid det här laget?
Lennart (ännu sävligare): Det tycker man ju. Det är nog det minsta man kan begära...
Jag: Ja.
Lennart (som om han har ett helt liv på sig): Ja, jag kan nog säga som så, att du har nog inte kommit med, för alla som har kommit med har fått ett PM ungefär två veckor innan.
Jag: Jaha...Det kan inte vara så att meddelandet har kommit bort någonstans på vägen? Man får alltså inget meddelande om man INTE kommer med? För jag har ju inte fått varken det ena eller det andra.
Lennart: KNASTER SPRAK RADIOSKUGGA.

Har provat att ringa upp igen, men nu är Lennart påpassligt oanträffbar. Har talat in ett (käckt) meddelande på hans Eurovoice och bett honom ringa upp, men det är tveksamt om han gör det och av mentaltestet blir det förmodligen intet. RÖV!

Jaja. Helgen blir ju åtminstone ledig. Inget ont som inte har något gott med sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar