måndag 26 maj 2008

Ni ska få sopa i våra fabriker

Igår dristade jag mig att sitta ute i solen utan solskyddsfaktor en miljon, och idag är jag bränd och svedd. Så jag svängde jag inom apoteket på vägen hem från jobbet, eller vadå "svängde inom", det är en sabla omväg, men ändå. När jag plockat åt mig min sommardrog, after sun-lotion, tog jag ett varv runt hyllorna för att se om det inte var något annat jag behövde när jag ändå var där, för det är som sagt en omväg.

intimhyllan, som för ovanlighetens skull inte var det första stället jag styrde mina  steg mot, hittade jag tabletter som sade sig vara verksamma mot pms. Just idag kändes det som att det var något som talade extra tydligt och med stora bokstäver till mig personligen, och jag kände att jag blev väldigt positivt inställd till denna produkt. Ända tills jag läste på baksidan och där stod det att man var tvungen att äta tabletterna varje dag i tre månader för att de skulle börja ge effekt.

Fatta vad besviken jag blev. Jag trodde att man skulle kunna ta ett piller och så försvann ens pms inom några timmar eller så. Ungefär som att ta en huvudvärkstablett. Vad fan. Vad i helvete. Hur jävla svårt kan det vara, liksom?

Pms var det, som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar