fredag 9 maj 2008

What if theres no army to stop a big invasion?

Idag skulle Dan och jag porrsurfa på jobbet. Eller, egentligen handlade det om att vi skulle kolla om Dans nya super-förhindra-porrsurf-på-jobbet-filter fungerade, och av någon anledning blev jag försökskanin. Fråga mig inte varför.

Det är inte så lätt att porrsurfa på befallning som man skulle kunna tro. Åtminstone inte om man aldrig gjort det förr. Vi kom helt enkelt inte på några tillräckligt snuskiga www-adresser, så det slutade med att vi fick googla på ordet "porr". Då hittade vi i och för sig desto mer än vad vi trodde var möjligt. Och filtret fungerade som det skulle, så nu är det slut på det roliga innan det ens har börjat.

Det värsta är att jag nu känner mig registrerad som en som försökt porrsurfa på arbetstid, men som misslyckats. Det känns nästan värre än att vara en notorisk porrsurfare, för då är man inte bara en snuskhummer utan till på köpet en ointelligent snuskhummer som inte klarar av att hacka sig genom luckorna i säkerhetssystemet. 
Min förhoppning är att Dan inte kommer att vända det här mot mig i något kritiskt läge. Typ presentera mig med epitetet "amatörporrsurfaren" för någon viktig person, eller avslöja mina misslyckade surfvanor för Magnus strax innan vi ska löneförhandla.

Dan, jag litar på dig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar