tisdag 6 maj 2008

Går man på Copacabana har man havet till vänster

När Jenny och jag var på Myrorna i fredags var ju tanken, åtminstone från min sida, att  hitta något att ha på mig på en lite snofsigare tillställning. Som i och för sig inte är förrän i augusti, men det skadar inte att vara väl förberedd när man ska frottera sig med fint folk. Och eftersom min klädstil tenderar att luta mer åt baglady än något annat så finns det en hel del att göra.

Idag fick jag ett reklam-mail från Ellos postorder i Borås. Det stod: Sommarfin till festen! Till sommarfesten passar en lätt klänning eller elegant tunika bäst. Matcha med lätta skor och snygga accessoarer.

Det kändes lite som ett hån. Jag tror inte Pippi Långstrumps gympaskor är något som passar in i ovanstående beskrivning. Dessutom är jag rätt osäker på vad "accessoarer" egentligen är. Räknas en röd partyväska i ekologiskt odlad och Fair Trade-certifierad bomull som en "accessoar" eller är det mer ett politiskt ställningstagande som kommer att reta upp folk och leda till hetsiga diskussioner i baren om arbetsvillkor för bomullsodlare? 

Helt klart är att det krävs lite fler åtgärder när det gäller min så kallade "festgarderob". Hittegods från Villa Villerkulla duger nog inte i längden.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar