torsdag 19 oktober 2023

They sent me away to teach me how to be sensible

Gårdagen avlöpte helt okej, både med höjdarmöte och medarbetarsamtal. Min chef är nöjd med mig och jag med honom, han gillar inte att mikrostyra och jag gillar att sköta mig själv så det är win-win på alla plan. På mötet drog jag en presentation, mötet var schemalagt mellan 10-12 och 11.59  klickade jag bort den sista powerpoint-sliden så det var väl ändå rätt så bra tajmat får jag säga. 

Det blev en rätt lång dag, var  trött när jag kom hem, men körde på med träning och hundpromenad. Gick till bibblan för att hämta ytterligare böcker som jag reserverat, samt till affären för att hämta ett paket. Sen låg jag och läste och gick och lade mig tidigt. Hodeladi hodeladi, hoppsan vilken dag liksom, men så får det väl vara ibland. 

Idag är det i alla fall ridning, sen fredag och snart helg. På lördag är det ju det här TRAIL RUN-loppet och jag funderar mycket på vad jag ska ha på mig. Inte när jag springer, för det är ju rätt obvious, utan mer vad man ska ha på sig innan. Måste ju vara där helst en timme innan start för att hämta nummerlapp osv, och på lördag ska det enligt prognosen både spöregna och blåsa stormbyar och man kan ju inte ha ett stort regnställ på sig när man ska springa. Däremot vill man ju kanske ha något lite varmare medan man dräller omkring och väntar på start. Eftersom det är tight med parkering och hyfsat nära där vi bor så har jag bett min man att skjutsa dit och bara släppa av mig, annars hade man ju kunnat ha bilen som förvaringsutrymme men det alternativet finns ju inte dårå. Minns första gången jag sprang Göteborgsvarvet och hade samma funderingar, då fick jag tipset om att ha en offertröja som man helt enkelt bara slängde ifrån sig i startfållan, och det funkade ju där och då (offrade en Maroon 5-tröja som jag köpt på Myrorna utan att fatta att Maroon 5 var ett pojkband, trodde det var något slags klädmärke, hahaha). Men det här är ett mycket mindre lopp som går i skog och mark, och dessutom har arrangören skrivit att nedskräpning är strängeligen förbjudet och leder omedelbart till diskvalificering. Det hade ju varit en skam man aldrig hämtat sig från, känner jag. Men kanske finns det något träd där man kan hänga upp en jacka och så hämta den efteråt? Eller så får jag helt enkelt bara bestämma mig för att gå och frysa i en timme, hellre det än att koka bort i svett av att ha för mycket på sig tänker jag. Aja, det löser sig. Ser redan fram mot lördag eftermiddag när jag ska ligga framför kaminen och götta mig efter att ha kämpat mig genom loppet. Kommer inte att springa hela utan planen är att jag kör mina 30-sekundersintervaller, men det kan ju hända att man får FEELING, inte vet jag. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar