torsdag 26 januari 2023

Thursday doesn't even start

Alltså jag är så himla trött på att frysa. Och då är jag inte ens särskilt frusen av mig och det ju ändå inte någon direkt vargavinter vi talar om här heller, men för mig är det ju ingen tröst att människor i Norrland eller Sibirien eller whereever they laid their hats har det värre. Jag är TRÖTT på vintern, trött på att det är kallt och ishalka och att skrapa rutor och behöva hålla på och klä på sig i en hel kvart för att sedan stolpa ut som någon himla Michelingubbe. Om cirka ett halvår kommer det med största sannolikhet att komma ett motsvarande gnäll om hur trött jag är på värmen, för den står jag ju inte heller ut med. Men just nu känns det som en dröm att bara kunna öppna dörren och gå ut som man står och går och utan att behöva tänka på hur mycket man ska behöva bylta på sig för att behålla någon form av komfort. Men det är som det är och bara att gilla läget. Är ju i alla fall snart slut på jäveljanuari, det är ju alltid något. 

I förrgår upptäckte jag att jag fått en sån där trist låsning i ländryggen som jag får ibland, den här gången utan någon direkt anledning som jag kunde tänka ut. Det går ju över av sig själv, men är så djäva tråkigt och gjorde att gårdagen i allmänhet samt promenad och träning i synnerhet var något av en plåga och sänkte mitt humör rätt så avsevärt. Man skulle ju kunna tycka att man skulle vara förskonad från såna här djävla krämpor när man är så himla präktig och duktig och tränar och står i, men icke. Satt med värmedyna mot ryggen resten av kvällen och idag känns det - peppar peppar - lite bättre. Och vad är väl lite ont i ryggen mot att Jim Gottfridsson fick en FRAKTUR i handen i gårdagens match (bara av att fastna i någons tröja?) och nu missar resten av VM? Buhu så deppigt. 
Sen blir jag så irriterad på alla sportförståsigpåare som målar upp ett MARDRÖMSSCENARIO inför kommande matcher med andemeningen Sverige behöver Gottfridsson, sagt med domedagsstämma. Absolut att det är ett avbräck att bli av med en så enormt duktig spelare/spelfördelare och jag tycker jättejättesynd om honom och de andra, men han är ju inte den ENDA i landslaget som kan spela handboll. De är ju ett LAG för farao, och om ett lag står och faller med en enda nyckelspelare så är man ruskigt illa ute om ni frågar mig. 

Ska jobba hemma idag, och ikväll är det teori i stallet. Jag ska ju bjuda på traditionsenlig tårta efter min avramling i början av januari. Hade först ambitionen att baka en, men eftersom jag hade ont i ryggen så blev allting jag gjorde så himla jobbigt igår, så det slutade med att jag plockade åt mig en fryst Schwarzwaldtårta ur frysdisken på Willys, den är säkert också god. 

Ska också hinna med att köra ett pass tabata plus RIDER PILATES CHALLENGE, samt städa och betala räkningar. Så det är väl lika bra att spotta i nävarna, kavla upp ärmarna och sätta igång. 

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar