torsdag 12 januari 2023

Life is a short trip

Jeflar vad jag har mycket att stå i på jobbet. Annars brukar åtminstone januari vara ganska så lugn, men 2023 började verkligen med en jobbmässig rivstart. Har i och för sig det hellre att jag känner att jag nätt och jämnt hinner med än tvärtom. Blir också mer effektiv ju mer jag har att göra. Har man oceaner av tid  till allt så kan till och med jag börja prokrastinera och skapa surdegar av saker som kanske egentligen bara tar fem minuter men som man av någon anledning skjuter framför sig orimligt länge. 

Var hos Laserkvinnan på behandling igår. Hon är inte direkt klen i nyporna om man säger. Fick massage och laserbehandling av mitt RÖTNA axel- och nackparti, och det är välbehövligt (känns det som). Susade hemåt, tog ut hundarna på en promenad, kom hem igen någon timme senare, gav hönsen mat, städade badrummet samt dammsög i hallen eftersom den mer påminde om en potatisåker. Damp sedan ner i soffan med kvällsmaten och ett avsnitt av Yellowstone på C-More som jag har börjat kolla på. Kevin Costner är ju ändå Kevin Costner och allt lite het fortfarande, även om han är någon form av as i den serien. Sen tittade jag på dokumentären För hela ditt jävla liv som handlade om handbolls-EM 2022 där Sverige tog guld. Började lipa minst tre gånger, hahaha. Men gud, det var så mycket känslor och spänning. Ja, sen fick jag väl fortsätta med premiärmatchen mellan Polen och Frankrike bara för att komma i VM-stämning. Såg dock bara första halvlek, sen började det bli lite väl sent för undertecknad. 

Idag måste jag åka och handla efter jobbet, för det ekar i kylskåpet. Ska ju rida ikväll, så det blir väl en sån där effektiv hem-ut-med-hundar-hem-igen-träna-städa-eftermiddag. Sen stallet och sedan hem igen i ilfart för att hinna se Sverige möta Brasilien i handbollen. Den matchen börjar 20.30 och lär väl sluta strax innan 22, men det är ju fredag imorgon så då kan man väl stå ut med lite sömnbrist.  Hej och hå. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar