söndag 1 januari 2023

Hej 2023

Här kommer en hälsning från 2023 års sjukstuga. Det hostas och kraxas och snörvlas men vi är väl i alla fall på bättringsvägen. Tur vi inte hade planerat något överdådigt nyårsfirande (heller), för jag stöp i säng klockan 21, drog igång en spellista som ljudkuliss mot fyrverkerier och somnade per omgående. Min man höll ut till 00.30. Sa han, men det finns inga vittnen. Men det blir ju nytt år oavsett.

Det här är väl ungefär vad jag gör om dagarna: äter frukost, går en långpromenad med hundarna, kommer hem, äter lunch, degar i soffan och glor på antingen Skilda världar eller Tre Kronor. Är ungefär vad intellektuell stimulans jag mäktar med. Är sjukt rastlös och uttråkad men orkar samtidigt inte göra något vettigt förutom promenaden då. Trist kombination men det är som det är. Sen äter vi middag och tittar på 1-2 avsnitt av Klovn, vilket man får se som dagens höjdpunkt. Igår var vi så sjukt uttråkade att vi spelade på V75 och följde loppen på TV. Min man vann 57 kronor och jag ingenting. 

Imorgon är det visst vanlig vardag igen? Jag är i och för sig ledig hela nästa vecka också, och det var väl en himla tur när hela julledigheten snorade bort å det snöpligaste. Har inte gett några storslagna nyårslöften, tror inte jag gjorde det förra året heller? Känns inte som att jag är i behov av att göra några revolutionerande förändringar i mitt liv. Jusr nu tycker jag förvisso det blir på tok för mycket dumsurf, men det ska det väl bli ändring på så fort det här sega viruset har gett sig. Over & out från 2023.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar