fredag 10 februari 2012

På spåret vecka 6

Kvällens omgång var sjukt svår, men ÄNTLIGEN lyckades Lag Soffan (33 p) ta och dänga till dom av oss dittills obesegrade Jenny & Niklas Strömstedt (29 p), och även förstås Ylva & Anna-Charlotta (25 p). Vår inledning var svag, Uddevalla klarade vi inte alls, Genua på kanske 4 poäng, men sedan smackade vi in Cambridge på 8.

OCH JAG KUNDE KVÄLLENS "VEM DÄR?" FÖRST AV ALLA. Visserligen var det Sven Wollter och visserligen har jag varit gift med Ankeborgs svar på Karl Marx en gång i tiden, men ändå. Blev nästan euforisk och tyckte att de andra lagen skulle få tre minuspoäng. Och på musikfrågan räckte det med en enda ton på Shine on you crazy diamond för att jag skulle gasta Pink Floyd, och efter ett ackord på nästa låt kom det ett "NICK DRAKE" från min man. Hade det varit på tid så hade vi vunnit överlägset, det är jag helt övertygad om.

Nu: Irene Huss-film på kanal 9, sämsta svenska deckarserien ever, vem kom på att LASSE BRANDEBY skulle spela polischef? Det går ju inte att ta på allvar. Men varför slita på så briljanta hjärnor som våra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar